Papegojor i Järfälla

Papegojor i Järfälla Totalt i Järfälla finns det 5 djurbutiker som säljer pratande papegojor eller tillbehör till papegojor och många av dessa har flera olika papegojfåglar att välja på. I Järfälla kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på papegojor och dessutom kan priserna variera.

Om man känner någon papegojexpert som kan ge tips rörande papegojor och vilken papagojfågel som är roligast är det alltid tacksamt. Information och betyg om olika papegojor i Järfälla kan man oftast hitta via nätet.

I Järfälla men även Stockholms län finns det säkert en papegoja som passar era önskemål och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp de djuraffärer som erbjuder papegojor på nätet gällande pris och utbud. Dessutom finns det privatpersoner som säljer sina papegojor. Då du tar kontakt med djurbutiker som erbjuder härmande papegojor bör du veta vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål. En hel del fakta om härmande & pratande papegojor kan ni hitta på sidor från djuraffärer som arbetar med papegojorna.


I Järfälla går det lättast att komma i kontakt med någon bra djurbutiker som kan hjälpa till med pratande papegojor genom att kolla med någon djuraffärer nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra djuraffärer i Järfälla

H.k. Konsult O Försäljning


Pionvägen 5
176 74  Järfälla

DjurMagazinet Järfälla


Viksjöplan
175 45  Järfälla

Barkarby Zoo


Flyginfarten 22
177 38  Järfälla

Fler papegojor i Järfälla

Jakobsbergs Veterinärpraktik


Månadsvägen 35
177 42  Järfälla

Mammut Zoo


Viksjöplan
175 45  Järfälla


Allt intressant om papegojor

Här finner du mer fakta och intressanta saker att veta om papegojor och papegojfåglar men även kul saker som du inte visste om papegojan.Meny - Papegojor
Till förstasidan på www.papegojor.seHögst upp på sidan om papegojorLängst ned på sidan om papegojor
ArorUndulaterKakaduorGrå Jako