Papegojor i Uppsala

Papegojor i Uppsala Totalt i Uppsala finns det 7 djurbutiker som säljer pratande papegojor eller tillbehör till papegojor och många av dessa har flera olika papegojfåglar att välja på. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på papegojor och dessutom kan priserna variera.

Om man känner någon papegojexpert som kan ge tips rörande papegojor och vilken papagojfågel som är roligast är det alltid tacksamt. Information och betyg om olika papegojor i Uppsala kan man oftast hitta via nätet.

I Uppsala men även Uppsala län finns det säkert en papegoja som passar era önskemål och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp de djuraffärer som erbjuder papegojor på nätet gällande pris och utbud. Dessutom finns det privatpersoner som säljer sina papegojor. Då du tar kontakt med djurbutiker som erbjuder härmande papegojor bör du veta vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål. En hel del fakta om härmande & pratande papegojor kan ni hitta på sidor från djuraffärer som arbetar med papegojorna.


I Uppsala går det lättast att komma i kontakt med någon bra djurbutiker som kan hjälpa till med pratande papegojor genom att kolla med någon djuraffärer nedan eller kolla vidare på nätet:

Tips på bra djuraffärer i Uppsala

Djurfysiokliniken

Björkgatan 4

Djurfavoriten Uppsala

Bolandsgatan 15 E

Uppsala Akvarie Specialisten

Bregstavägen 19

Fler papegojor i Uppsala

Grizzly Zoo

Stångjärnsgatan 10

Uppsala Brukshundcenter

Kungsängens Gård

Akvarie-Hobby

Stångjärnsgatan 11

Djur-Hobby

Stångjärnsgatan 11


Allt intressant om papegojor

Här finner du mer fakta och intressanta saker att veta om papegojor och papegojfåglar men även kul saker som du inte visste om papegojan.Meny - Papegojor
Till förstasidan på www.papegojor.seHögst upp på sidan om papegojorLängst ned på sidan om papegojor
ArorUndulaterKakaduorGrå Jako